Jäst

Jästen förvandlar den söta vörten (som består av malt, humle och vatten) till öl. Det är en encellig livsform som tillhör svampsläktet.
Förjäsbarhet är ett mått på hur stor del av sockret som blir utjäst. Hög förjäsbarhet ger ett torrare öl, medans låg förjäsbarhet ger ett lite sötare öl.
Flockning innebär hur mycket jästen \"klumpar ihop sig\" och faller till botten, även kallat sedimentering.

Coobra Vinjäst Mjöd 10 gram
20,00 kr
Best Coast Hazy (White Labs WLP091-Limited)
Best Coast Hazy (White Labs WLP091-Limited)
Blandning av jäst som lämpar sig väl för fruktig och disig hazy-IPA.
99,00 kr
Slut i lager
Red Star Premier Classique 5 g
Red Star Premier Classique 5 g
Optimal för fylliga röda och vita viner av hög kvalitet.
19,00 kr
Red Star Premier Cuvée 5 g
Red Star Premier Cuvée 5 g
Lämpar sig särskilt väl till chardonnay, pinot noir och mousserande vin.
19,00 kr
Helveticus Pitch (Lallemand) 10 g
Helveticus Pitch (Lallemand) 10 g
WildBrew™ Helveticus Pitch en ren kultur med mjölksyrabakterier
169,00 kr
Sour Pitch (Lallemand) 10 g
Sour Pitch (Lallemand) 10 g
WildBrew™ Sour Pitch en ren kultur med mjölksyrabakterier
149,00 kr
CBC-1 (Lallemand) 11 g
CBC-1 (Lallemand) 11 g
Jäst för Hard Seltzer eller kolsyrejäsning
49,00 kr
Hard Seltzer Yeast & Nutrient (Mangrove Jack's) 25 g
Hard Seltzer Yeast & Nutrient (Mangrove Jack's) 25 g
Jäst och näring för Hard Seltzers
39,00 kr
Lalvin 71B-1122, 5 g
Lalvin 71B-1122, 5 g
Rekommenderas allmänt för unga vita och röda viner,
25,00 kr
Visa mer