Bryggning

Vörtkoket görs efter stegen mäskning och lakning och är det tredje stora momentet då man brygger öl från grunden enligt helmaltsmetoden. I de flesta fall kokar man vörten i 60-90 minuter för att bl.a. ventilera bort oönskade ämnen och addera humle för beska och smak. Grytans storlek begränsar till stor del mängden öl man kan göra per gång. Med en gryta på 20-30 liter brukar man kunna göra de flesta färdiga recept och köper man dessutom en gryta med tappkran är det enkelt att bygga vidare 

Whirlpool Pipe CB3/CB5 Coobra
Whirlpool Pipe CB3/CB5 Coobra
Whirlpoolarm till Coobra CB5
169,00 kr
Weld-B-Gone genomföring
Weld-B-Gone genomföring
Värmetålig livsmedelsklassad genomföring
169,00 kr
Värmeelement 2,4kw
Värmeelement 2,4kw
Apparatsladdsanslutning För montering i 40mm hål
299,00 kr
Thermowell weldless BSP dykrör 1/2" FPT
139,00 kr
Termometer för montering i thermowell 5cm
Termometer för montering i thermowell 5cm
Termometer för montering i thermowell
129,00 kr
Termometer för montering i thermowell 15cm
Termometer för montering i thermowell 15cm
Termometer för montering i thermowell
139,00 kr
Temperature sensor holder
Temperature sensor holder
Spare sensor holder for the mash sensor.
69,00 kr
Slut i lager
Svetsmuff till Värmeelement 5/4´´
89,00 kr
Visa mer