Bryggning

Vörtkoket görs efter stegen mäskning och lakning och är det tredje stora momentet då man brygger öl från grunden enligt helmaltsmetoden. I de flesta fall kokar man vörten i 60-90 minuter för att bl.a. ventilera bort oönskade ämnen och addera humle för beska och smak. Grytans storlek begränsar till stor del mängden öl man kan göra per gång. Med en gryta på 20-30 liter brukar man kunna göra de flesta färdiga recept och köper man dessutom en gryta med tappkran är det enkelt att bygga vidare 

Gryta 56 liter med tappkran & temometer
Gryta 56 liter med tappkran & temometer
Passar alla värmekällor. Med tappkran & termometer
1 829,00 kr
G30 GRAINBASKET V3 - PERFORATED BASKET & ROLLED PLATE
G30 GRAINBASKET V3 - PERFORATED BASKET & ROLLED PLATE
Perforerad maltkorg till g30, inkl rolled plate
2 399,00 kr
Brew Pot 28 lit BoilerMaker Blichmann
5 499,00 kr
Grainfather G30 v3
Grainfather G30 v3
Ny uppdaterad version av G30 med perforerad maltpipa!
9 490,00 kr
Rostfritt mäskroder 61 cm
Rostfritt mäskroder 61 cm
Smidigt men gediget mäskroder i rostfritt stål
209,00 kr
Grainfather G70 v2!
Grainfather G70 v2!
Stort bra bryggverk med nya funktioner!
18 499,00 kr
RENARE DUO dunk + 2 rör
399,00 kr
Startkit för Extraktbryggning 23l
Startkit för Extraktbryggning 23l
Startkit för att börja göra eget öl!
629,00 kr
Autosparge arm
Autosparge arm
En nivå- och flödeskontrollenhet för att hålla en konstant nivå i ditt lakkärl.
229,00 kr
Visa mer