Bryggning
Bryggning
Vörtkoket görs efter stegen mäskning och lakning och är det tredje stora momentet då man brygger öl från grunden enligt helmaltsmetoden. I de flesta fall kokar man vörten i 60-90 minuter för att bl.a. ventilera bort oönskade ämnen och addera humle för beska och smak. Grytans storlek begränsar till stor del mängden öl man kan göra per gång. Med en gryta på 20-30 liter brukar man kunna göra de flesta färdiga recept och köper man dessutom en gryta med tappkran är det enkelt att bygga vidare
Rostfri gryta inkl lock 16l
Patinagryta på 16 liter. Passar alla typer av värmekällor.
695,00 kr
Slut i lager
Rostfri gryta inkl lock 20l
Gryta från Patina på 20 liter. Passar alla typer av värmekällor.
890,00 kr
Slut i lager
Rostfri gryta inkl lock 24l
24 liter från Patina. Passar alla typer av värmekällor.
990,00 kr
Slut i lager
Rostfri gryta inkl lock och tappkran 30l
Gryta på 30 liter från Patina. Passar alla typer av värmekällor.
1 685,00 kr
Slut i lager
Rostfri gryta inkl lock och tappkran 50l
Patinagryta på 50 liter. Passar alla typer av värmekällor.
2 090,00 kr
Slut i lager